Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 pahare malai, 100 gr. brinza telemea, 2 oua, 2 linguri unt, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se toarna malaiul in ploaie in apa clocotita cu sare pina se ingroasa, se adauga untul apoi se amesteca cu brinza rasa. Cind s-a mai racit se adauga ouale batute. Se toarna intr-o forma rezistenta la foc unsa cu unt. Se coace in cuptor incins 20-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de malai" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate