Se pune untul intr-un vas pe foc ca sa se topeasca, se adauga faina si se lasa sa se prajeasca pina ce capata culoare aurie. Se toarna laptele si se amesteca bine. Pasta obtinuta se lasa sa se raceasca. Cind este rece, se adauga galbenusurile pe rind, unul cite unul, parmezanul, si se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Se pune in forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si cind a crescut si s-a rumenit, se rastoarna usor pe farfurie, servindu-se fierbinte. La nevoie, parmezanul se poate inlocui cu cascaval sau brinza de oi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii