Sufleu de paste cu diverse legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g broccoli
  • 200g morcovi
  • 300g rosii
  • patrunjel
  • 250g paste scurte
  • 4 oua
  • 500ml lapte
  • 500ml supa de legume
  • 2 lingurite rase amidon
  • sare
  • piper
  • 100g cascaval

Mod de preparare

Broccoli se desface buchetele,morcovii,dovleceii si rosiile se taie feliI.Intr-o forma de sufleu se asaza in straturi alternative paste,broccoli,morcovi,dovlecei ,rosii si patrunjel tocat.Ouale se bat si se amesteca cu lapte,supa si amidon;se sareaza si se pipereaza compozitia, si se toarna peste amestecul de legume si paste.Deasupra se asaza felii de rosii,apoi se rade cascaval.Se da vasul la cuptor 40 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise