Se prajesc rosiile la foc mic timp de 15 min, sau pina se inmoaie. Se zdrobesc cu furculita si apoiu se adauga busuiocul. Se incalzeste cuptorul la 180 grade C . Se batouale cu lapte, zaharul si sarea si se rastoarna in piureul de rosii. Se ung cu unt 4 forme mici de lut pentru sufleul si se toarna in ele amesteculde mai sus. Se presara cu nucsoare, se pun in baie de apa si se baga in cuptor. Se lasa 20 de min.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii