Sufleu de rosii cu busuioc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii copate, taiate felii subtiri
  • 3 linguri busuioc proaspat, tocat marunt
  • 4 oua batute
  • 250 ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • unt
  • nucsoare

Mod de preparare

Se prajesc rosiile la foc mic timp de 15 min, sau pina se inmoaie. Se zdrobesc cu furculita si apoiu se adauga busuiocul. Se incalzeste cuptorul la 180 grade C . Se batouale cu lapte, zaharul si sarea si se rastoarna in piureul de rosii. Se ung cu unt 4 forme mici de lut pentru sufleul si se toarna in ele amesteculde mai sus. Se presara cu nucsoare, se pun in baie de apa si se baga in cuptor. Se lasa 20 de min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise