Sufleu:
Spanacul congelat se pune la fiert. Dupa fierbere, se lasa la racit (sa fie caldut in momentul in care incepe incorporarea ingredientelor). Se rad branza si cascavalul si se amesteca cu spanacul. Turnam si smantana. Adaugam si cele 3 oua. Amestecam bine, piperam, saram (daca este cazul - o branza foarte sarata nu necesita adaos de sare). Urmeaza faina, turnata in ploaie - amestecam incontinuu - pentru a nu face cocoloase.
Crusta:
Amestecam ingredientele pana ajung la densitatea unei smantani si turnam compozitia peste sufleu.
Introducem compozitia in cuptorul preincalzit.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii