autor:

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de spanac

Autor: Raluca M (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Raluca M (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2008

Ingrediente
Sufleu:, 1 punga 1 kg spanac congelat, 3 oua, 3 linguri smantana, 200 gr branza telemea (oaie sau vaca), 200 gr cascaval, 100 gr faina, Sare, piper, , Crusta sufleu:, 1 ou, 1 lingura smantana, cascaval, branza, faina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Sufleu:

Spanacul congelat se pune la fiert. Dupa fierbere, se lasa la racit (sa fie caldut in momentul in care incepe incorporarea ingredientelor). Se rad branza si cascavalul si se amesteca cu spanacul. Turnam si smantana. Adaugam si cele 3 oua. Amestecam bine, piperam, saram (daca este cazul - o branza foarte sarata nu necesita adaos de sare). Urmeaza faina, turnata in ploaie - amestecam incontinuu - pentru a nu face cocoloase.

Crusta:

Amestecam ingredientele pana ajung la densitatea unei smantani si turnam compozitia peste sufleu.

Introducem compozitia in cuptorul preincalzit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de spanac

Sufleu de spanac

Spanacul spalat, se fierbe in apa clocotita cu sare. Se strecoara, se mixaza. Ceapa se caleste foarte

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Sufleu de spanac cu cartofi

Sufleu de spanac cu cartofi

Se decongeleaza spanacul punandu-l sa se scurga intr-o strecuratoare. Cartofii se curata, se taie

8 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Gabitza (Maestru bucatar):

    Imi place la nebunie spanacul si nu mai mancasem demult pregatit in felul asta. A iesit excelent!

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • Sufleu:
  • 1 punga 1 kg spanac congelat
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 200 gr branza telemea (oaie sau vaca)
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr faina
  • Sare
  • piper
  • Crusta sufleu:
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • cascaval
  • branza
  • faina

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Vinete cu sos de rosii