autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Sufleu de vinete la cuptor

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2009

Ingrediente
2 cepe, catei de usturoi, linguri de ulei,1 conserva de rosi cuburi,sare,piper,1 ardei gras galben,1 vanata,400g rosii,1 lingurita cimbru,2 linguri de unt, lingura faina,150ml lapte, supa de legume,200g telemea de oaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se toaca o ceapa si un catel de usturoi si se calesc intr-o lingura de ulei.Se adauga cuburile de rosii din conserva si se fierbe 10 minute;se sareaza si pipereaza.
Se curata legumele.Se taie fasii ardeiul gras,vanata cuburi si rosiile felii.
Se calesc in ulei cealalta ceapa si celalalt catel de usturoi.Se adauga cuburile de vanata si ardeiul gras si se calesc 5 minute.Se adauga sare si piper si 1 lingurita cimbru.
Untul se topeste si se caleste inauntru faina;se adauga laptele si supa si se fierbe 5 minute la foc mic.Se rade branza si se lasa sa se topeasca in sos.
Intr-o forma de sufleu unsa,se asaza legumele si se acopera cu feliile de rosii;se toarna sosul de branza si se coace sufleul la cuptor 35 minute.Se serveste cu sosul de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Humus reţetă

Humus reţetă

Se pune nautul la inmuiat pentru cateva ore intr-un vas cu apa in care se dizolva o lingura de bicarbonat. Se

12 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene
Budinca de clatite cu spanac

Budinca de clatite cu spanac

Spanacul se fierbe in lapte si se amesteca cu putina ceapa tocata marunt,sare si piper. Dupa ce

32 voturi    12 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 10 august 2009

    Cu incredere. E un deliciu.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Felicitari,cred ca este un deliciu,am sa fac si eu.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Felicitari,cred ca este un deliciu,am sa fac si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cepe, catei de usturoi, linguri de ulei,1 conserva de rosi cuburi,sare,piper,1 ardei gras galben,1 vanata,400g rosii,1 lingurita cimbru,2 linguri de unt, lingura faina,150ml lapte, supa de legume,200g telemea de oaie

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Cu incredere. E un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ardei umpluti cu ciuperci