autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Sufleu de vinete la cuptor

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2009

Ingrediente
2 cepe, catei de usturoi, linguri de ulei,1 conserva de rosi cuburi,sare,piper,1 ardei gras galben,1 vanata,400g rosii,1 lingurita cimbru,2 linguri de unt, lingura faina,150ml lapte, supa de legume,200g telemea de oaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se toaca o ceapa si un catel de usturoi si se calesc intr-o lingura de ulei.Se adauga cuburile de rosii din conserva si se fierbe 10 minute;se sareaza si pipereaza.
Se curata legumele.Se taie fasii ardeiul gras,vanata cuburi si rosiile felii.
Se calesc in ulei cealalta ceapa si celalalt catel de usturoi.Se adauga cuburile de vanata si ardeiul gras si se calesc 5 minute.Se adauga sare si piper si 1 lingurita cimbru.
Untul se topeste si se caleste inauntru faina;se adauga laptele si supa si se fierbe 5 minute la foc mic.Se rade branza si se lasa sa se topeasca in sos.
Intr-o forma de sufleu unsa,se asaza legumele si se acopera cu feliile de rosii;se toarna sosul de branza si se coace sufleul la cuptor 35 minute.Se serveste cu sosul de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Varza de Bruxelles cu orez si sos

Varza de Bruxelles cu orez si sos

Verzele se fierb aproximativ 7 minute la foc mic, apoi se scurg. Intr-o craticioara se prepara un

0 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene
Cartofi dulci umpluti, copti de doua ori

Cartofi dulci umpluti, copti de doua ori

1. Se incinge cuptorul la 175C.Se strapunge fiecare cartof de doua ori, cu varful unui cutit. 2. Se

3 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 10 august 2009

    Cu incredere. E un deliciu.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Felicitari,cred ca este un deliciu,am sa fac si eu.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Felicitari,cred ca este un deliciu,am sa fac si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cepe, catei de usturoi, linguri de ulei,1 conserva de rosi cuburi,sare,piper,1 ardei gras galben,1 vanata,400g rosii,1 lingurita cimbru,2 linguri de unt, lingura faina,150ml lapte, supa de legume,200g telemea de oaie

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Cu incredere. E un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă. Apoi se adaugă ardeiul kapia

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulyas de cartofi cu legume