autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Sufleu de vinete la cuptor

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2009

Ingrediente
2 cepe, catei de usturoi, linguri de ulei,1 conserva de rosi cuburi,sare,piper,1 ardei gras galben,1 vanata,400g rosii,1 lingurita cimbru,2 linguri de unt, lingura faina,150ml lapte, supa de legume,200g telemea de oaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se toaca o ceapa si un catel de usturoi si se calesc intr-o lingura de ulei.Se adauga cuburile de rosii din conserva si se fierbe 10 minute;se sareaza si pipereaza.
Se curata legumele.Se taie fasii ardeiul gras,vanata cuburi si rosiile felii.
Se calesc in ulei cealalta ceapa si celalalt catel de usturoi.Se adauga cuburile de vanata si ardeiul gras si se calesc 5 minute.Se adauga sare si piper si 1 lingurita cimbru.
Untul se topeste si se caleste inauntru faina;se adauga laptele si supa si se fierbe 5 minute la foc mic.Se rade branza si se lasa sa se topeasca in sos.
Intr-o forma de sufleu unsa,se asaza legumele si se acopera cu feliile de rosii;se toarna sosul de branza si se coace sufleul la cuptor 35 minute.Se serveste cu sosul de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Sirop din muguri de brad, maruntiti

Sirop din muguri de brad, maruntiti

Culegem mugurii de pe varfurile crengutelor de brad, cei deschisi la culoare, tineri si cruzi. Spalam

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete vegetariene
LEGUME LA CUPTOR

LEGUME LA CUPTOR

Se spală legumele, se curăţă şi se taie astfel: caepa,roşiile şi ardeii în jumătăţi, morcovul-bastonaşe,

10 voturi    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 10 august 2009

    Cu incredere. E un deliciu.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Felicitari,cred ca este un deliciu,am sa fac si eu.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Felicitari,cred ca este un deliciu,am sa fac si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cepe, catei de usturoi, linguri de ulei,1 conserva de rosi cuburi,sare,piper,1 ardei gras galben,1 vanata,400g rosii,1 lingurita cimbru,2 linguri de unt, lingura faina,150ml lapte, supa de legume,200g telemea de oaie

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Cu incredere. E un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Mâncare de ardei/Biber Yemeği