autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Sufleu de vinete la cuptor

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2009

Ingrediente
2 cepe, catei de usturoi, linguri de ulei,1 conserva de rosi cuburi,sare,piper,1 ardei gras galben,1 vanata,400g rosii,1 lingurita cimbru,2 linguri de unt, lingura faina,150ml lapte, supa de legume,200g telemea de oaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se toaca o ceapa si un catel de usturoi si se calesc intr-o lingura de ulei.Se adauga cuburile de rosii din conserva si se fierbe 10 minute;se sareaza si pipereaza.
Se curata legumele.Se taie fasii ardeiul gras,vanata cuburi si rosiile felii.
Se calesc in ulei cealalta ceapa si celalalt catel de usturoi.Se adauga cuburile de vanata si ardeiul gras si se calesc 5 minute.Se adauga sare si piper si 1 lingurita cimbru.
Untul se topeste si se caleste inauntru faina;se adauga laptele si supa si se fierbe 5 minute la foc mic.Se rade branza si se lasa sa se topeasca in sos.
Intr-o forma de sufleu unsa,se asaza legumele si se acopera cu feliile de rosii;se toarna sosul de branza si se coace sufleul la cuptor 35 minute.Se serveste cu sosul de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pateu de nuci cu usturoi

Pateu de nuci cu usturoi

Pateu de nuci cu usturoi Acum ceva timp am gustat un pateu de nuci cu usturoi, facut de o doamna

5 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Piure de naut

Piure de naut

Punem năutul într-o sită şi îl spălăm cu apă rece, apoi decojim boabele. Într-o

1 vot    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 10 august 2009

    Cu incredere. E un deliciu.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Felicitari,cred ca este un deliciu,am sa fac si eu.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Felicitari,cred ca este un deliciu,am sa fac si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cepe, catei de usturoi, linguri de ulei,1 conserva de rosi cuburi,sare,piper,1 ardei gras galben,1 vanata,400g rosii,1 lingurita cimbru,2 linguri de unt, lingura faina,150ml lapte, supa de legume,200g telemea de oaie

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Cu incredere. E un deliciu.

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute cu soia si ciuperci in foi de vita (de post)