Sufleu de vinete la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • 1 conserva de rosi cuburi
  • sare
  • piper
  • 1 ardei gras galben
  • 1 vanata
  • 400g rosii
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingura faina
  • 150ml lapte
  • 150ml supa de legume
  • 200g telemea de oaie

Mod de preparare

Se toaca o ceapa si un catel de usturoi si se calesc intr-o lingura de ulei.Se adauga cuburile de rosii din conserva si se fierbe 10 minute;se sareaza si pipereaza.

Se curata legumele.Se taie fasii ardeiul gras,vanata cuburi si rosiile felii.

Se calesc in ulei cealalta ceapa si celalalt catel de usturoi.Se adauga cuburile de vanata si ardeiul gras si se calesc 5 minute.Se adauga sare si piper si 1 lingurita cimbru.

Untul se topeste si se caleste inauntru faina;se adauga laptele si supa si se fierbe 5 minute la foc mic.Se rade branza si se lasa sa se topeasca in sos.

Intr-o forma de sufleu unsa,se asaza legumele si se acopera cu feliile de rosii;se toarna sosul de branza si se coace sufleul la cuptor 35 minute.Se serveste cu sosul de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise