autor:

zana b.

» » Retete vegetariene

Sufleu de vinete la cuptor

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2009

Ingrediente
2 cepe, catei de usturoi, linguri de ulei,1 conserva de rosi cuburi,sare,piper,1 ardei gras galben,1 vanata,400g rosii,1 lingurita cimbru,2 linguri de unt, lingura faina,150ml lapte, supa de legume,200g telemea de oaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se toaca o ceapa si un catel de usturoi si se calesc intr-o lingura de ulei.Se adauga cuburile de rosii din conserva si se fierbe 10 minute;se sareaza si pipereaza.
Se curata legumele.Se taie fasii ardeiul gras,vanata cuburi si rosiile felii.
Se calesc in ulei cealalta ceapa si celalalt catel de usturoi.Se adauga cuburile de vanata si ardeiul gras si se calesc 5 minute.Se adauga sare si piper si 1 lingurita cimbru.
Untul se topeste si se caleste inauntru faina;se adauga laptele si supa si se fierbe 5 minute la foc mic.Se rade branza si se lasa sa se topeasca in sos.
Intr-o forma de sufleu unsa,se asaza legumele si se acopera cu feliile de rosii;se toarna sosul de branza si se coace sufleul la cuptor 35 minute.Se serveste cu sosul de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Prima data se caleste ceapa, taiata marunt, peste care se adauga 3 linguri de ardei cu rosii (sau

13 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Pasul 1 Taiem cartofii in rondele groase de o jumatate de cm. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 10 august 2009

    Cu incredere. E un deliciu.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Felicitari,cred ca este un deliciu,am sa fac si eu.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Felicitari,cred ca este un deliciu,am sa fac si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cepe, catei de usturoi, linguri de ulei,1 conserva de rosi cuburi,sare,piper,1 ardei gras galben,1 vanata,400g rosii,1 lingurita cimbru,2 linguri de unt, lingura faina,150ml lapte, supa de legume,200g telemea de oaie

Raporteaza reteta

zana b. (Chef de cuisine)

Cu incredere. E un deliciu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Sparanghel alb cu topping crocant si ou moale