autor:

Anonim

» » Aperitive

sufleu din spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
spanac, oua, unt, faina, margarina, lapte, cascaval, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In 150 g de margarina topita se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, amestecand continuu. Se adauga treptat restul de lapte , sare si se fierbe totul 10 min. La sosul obtinut se adauga galbenusurile , albusurile batute spuma ,s panacul,cascavalul si se amesteca bine.A lbusurile batute spuma se adauga in compozitie amestecand usor.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma unsa cu unt si se introduce la cuptor .
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu din spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu cartofi, varza sau branza

Placinta cu cartofi, varza sau branza

Faina se amesteca impreuna cu sarea si cu apa calduta cit cuprinde sa fie o coca moale . Se framinta

103 voturi    51 comentarii
2h
Aperitive
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată

Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată

Am tocat legumele și le-am călit în ulei de măsline. Am turnat puțin vin alb pentru aromă și

5 voturi    5 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Micul dejun arab 4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine