autor:

Anonim

» » Aperitive

sufleu din spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
spanac, oua, unt, faina, margarina, lapte, cascaval, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In 150 g de margarina topita se adauga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, amestecand continuu. Se adauga treptat restul de lapte , sare si se fierbe totul 10 min. La sosul obtinut se adauga galbenusurile , albusurile batute spuma ,s panacul,cascavalul si se amesteca bine.A lbusurile batute spuma se adauga in compozitie amestecand usor.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma unsa cu unt si se introduce la cuptor .
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu din spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Briose cu spanac

Briose cu spanac

Spanacul dezghetat si ceapa taiata marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca si apoi se adauga

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Varzari

Varzari

Se toaca ceapa si se caleste in ulei.Se adauga si kaizerul taiat cubulete si se lasa la calit.Se

47 voturi    28 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cartofi copti cu cimbru