autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Sufleu din varza de Bruxelles

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Ingrediente
o punga de varza de Bruxelles congelata, o lingurita zeama de lamaie, o lingura de unt pt uns vasul, o ceasca de smantana, 3 oua, o lingurita de faina, sare,, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cand clocoteste apa cu sare si zeama de lamaie, se adauga varza congelata pentru 10 minute.Se strecoara, se asaza in vas de yena uns cu unt.
Intre timp preparam sosul: Batem cele 3 oua cu mixerul,condimenta, adaugam smantana batuta cu faina. Sosul rezultat il adaugam in vas peste varza racita. Radem cascaval, dam la cuptor pana se rumeneste usor.Servim cat e cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu din varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
ciuperci umplute

ciuperci umplute

Se rup cotoarele ciupercilor si se taie cuburi mici, apoi se taie la fel si rosiile si se amesteca

7 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive
Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Astfel, se spala legumele. Se curata de coaja, se taie bucati si se pun intr-un vas, deoparte, In

0 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

    Un deliciu!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • o punga de varza de Bruxelles congelata
  • o lingurita zeama de lamaie
  • o lingura de unt pt uns vasul
  • o ceasca de smantana
  • 3 oua
  • o lingurita de faina
  • sare,
  • cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Un deliciu!*****

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Mujver turcesc - chiftelute de dovlecei