Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013
Ingrediente
o punga de varza de Bruxelles congelata, o lingurita zeama de lamaie, o lingura de unt pt uns vasul, o ceasca de smantana, 3 oua, o lingurita de faina, sare,piper, cascaval
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Cand clocoteste apa cu sare si zeama de lamaie, se adauga varza congelata pentru 10 minute.Se strecoara, se asaza in vas de yena uns cu unt.
Intre timp preparam sosul: Batem cele 3 oua cu mixerul,condimenta, adaugam smantana batuta cu faina. Sosul rezultat il adaugam in vas peste varza racita. Radem cascaval, dam la cuptor pana se rumeneste usor.Servim cat e cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu din varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate