autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Sufleu din varza de Bruxelles

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Ingrediente
o punga de varza de Bruxelles congelata, o lingurita zeama de lamaie, o lingura de unt pt uns vasul, o ceasca de smantana, 3 oua, o lingurita de faina, sare,, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cand clocoteste apa cu sare si zeama de lamaie, se adauga varza congelata pentru 10 minute.Se strecoara, se asaza in vas de yena uns cu unt.
Intre timp preparam sosul: Batem cele 3 oua cu mixerul,condimenta, adaugam smantana batuta cu faina. Sosul rezultat il adaugam in vas peste varza racita. Radem cascaval, dam la cuptor pana se rumeneste usor.Servim cat e cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu din varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Faole pastai cu maioneza

Faole pastai cu maioneza

Se fierb pastaile in apa cu sare. Intre timp se prepara maioneza dintr-un ou crud si unul fiert.

7 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Batem ouale impreuna cu laptele, punem si cascavalul si condimentele, amestecam bine. Adaugam

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

    Un deliciu!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • o punga de varza de Bruxelles congelata
  • o lingurita zeama de lamaie
  • o lingura de unt pt uns vasul
  • o ceasca de smantana
  • 3 oua
  • o lingurita de faina
  • sare,
  • cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Un deliciu!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Paine prajita cu usturoi