autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Sufleu din varza de Bruxelles

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Ingrediente
o punga de varza de Bruxelles congelata, o lingurita zeama de lamaie, o lingura de unt pt uns vasul, o ceasca de smantana, 3 oua, o lingurita de faina, sare,, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cand clocoteste apa cu sare si zeama de lamaie, se adauga varza congelata pentru 10 minute.Se strecoara, se asaza in vas de yena uns cu unt.
Intre timp preparam sosul: Batem cele 3 oua cu mixerul,condimenta, adaugam smantana batuta cu faina. Sosul rezultat il adaugam in vas peste varza racita. Radem cascaval, dam la cuptor pana se rumeneste usor.Servim cat e cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu din varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Varzari

Varzari

Se pune faina cernuta intr-un lighean, se face la mijloc o gropita si se pune drojdia inmuiata in

7 voturi    4 comentarii
4h
Aperitive
Legume la cuptor

Legume la cuptor

Se curata legumele si se taie ardeii in fasii, ceapa in cerculete, rosiile si dovleceii in felii

2 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

    Un deliciu!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • o punga de varza de Bruxelles congelata
  • o lingurita zeama de lamaie
  • o lingura de unt pt uns vasul
  • o ceasca de smantana
  • 3 oua
  • o lingurita de faina
  • sare,
  • cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Un deliciu!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Rosii umplute la cuptor