autor:

Anonim

» » Aperitive

sufleu din vinete

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
vinete, margarina, unt, lapte, faina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

in 175 g de margarina topita se inabusa faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, amestecand continuu. Se adauga restul de lapte , sare si se fierbe totul 10 min.In sosul obtinut se adauga galbenusurile , vinetele si se amesteca pentru omogenizare. Albusurile batute spuma se adauga in compozitie iar in aceasta se toarna intr-o forma unsa cu margarina si se introduce la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu din vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
ciuperci umplute

ciuperci umplute

Se rup cotoarele ciupercilor si se taie cuburi mici, apoi se taie la fel si rosiile si se amesteca

7 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive
Zacusca simpla

Zacusca simpla

Punem la cuptor vinetele ,ardeii grasi si iute pentru o ora la 250 de grade(cuptorul sa fie deja

3 voturi    1 comentariu
3h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Crochete de cartofi