autor:

Anonim

» » Aperitive

sufleu din vinete

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
vinete, margarina, unt, lapte, faina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

in 175 g de margarina topita se inabusa faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, amestecand continuu. Se adauga restul de lapte , sare si se fierbe totul 10 min.In sosul obtinut se adauga galbenusurile , vinetele si se amesteca pentru omogenizare. Albusurile batute spuma se adauga in compozitie iar in aceasta se toarna intr-o forma unsa cu margarina si se introduce la cuptor .
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu din vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pastã de brânzã cu ierburi aromate

Pastã de brânzã cu ierburi aromate

Aveam nevoie de un aperitiv ieftin si rapid, asa cã am încercat aceastã pastã. De obicei o fac

12 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive
Conopida saseasca la cuptor

Conopida saseasca la cuptor

1.Conopida se curata de frunze, se rupe in buchetele, se spala bine apoi se pune la fiert in apa

5 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Pranz rapid cu gorgonzola, rosii si masline