Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 11 august 2008
Ingrediente
vinete, margarina, unt, lapte, faina, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
in 175 g de margarina topita se inabusa faina dizolvata in 100 ml de lapte rece, amestecand continuu. Se adauga restul de lapte , sare si se fierbe totul 10 min.In sosul obtinut se adauga galbenusurile , vinetele si se amesteca pentru omogenizare. Albusurile batute spuma se adauga in compozitie iar in aceasta se toarna intr-o forma unsa cu margarina si se introduce la cuptor .
Daca ti-a placut reteta noastra "sufleu din vinete" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate