autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Sufleu rece Juanita

Autor: florentina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florentina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2010

Ingrediente
-60 g. gelatina, -1/2 cana apa, -3 oua, -3 linguri ness, -2 cani lapte, -sare, -zahar dupa gust, -sare de lamaie, -vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se dizolva gelatina in apa rece,se adauga laptele,galbenusurile,nesul si vanilia.Se pune la foc moale si se mesteca in continuu pana se ingroase,apoi se lasa la racit.Se bat albusurile cu putina sare de lamaie si cu zaharul.Se amesteca cele 2 compozitii si se dau la rece 4-5 ore.
Se serveste foarte rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu rece Juanita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec (guguluf) din albusuri si fructe uscate

Chec (guguluf) din albusuri si fructe uscate

Mod de preparare: Mixam albusurile pana devin spuma tare. Adaugam zaharul amestecat cu zaharul

4 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Profiterol

Profiterol

- Eclerele glazate cu ciocolata,le-am pregatit din timp,la fel si inghetata,frisca si sosul. -

9 voturi    5 comentarii
5 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • -60 g. gelatina
  • -1/2 cana apa
  • -3 oua
  • -3 linguri ness
  • -2 cani lapte
  • -sare
  • -zahar dupa gust
  • -sare de lamaie
  • -vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Tarta cu mere si branza de vaci