Se dizolva gelatina in apa rece,se adauga laptele,galbenusurile,nesul si vanilia.Se pune la foc moale si se mesteca in continuu pana se ingroase,apoi se lasa la racit.Se bat albusurile cu putina sare de lamaie si cu zaharul.Se amesteca cele 2 compozitii si se dau la rece 4-5 ore.
Se serveste foarte rece.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii