autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Sufleu rece Juanita

Autor: florentina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florentina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2010

Ingrediente
-60 g. gelatina, -1/2 cana apa, -3 oua, -3 linguri ness, -2 cani lapte, -sare, -zahar dupa gust, -sare de lamaie, -vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se dizolva gelatina in apa rece,se adauga laptele,galbenusurile,nesul si vanilia.Se pune la foc moale si se mesteca in continuu pana se ingroase,apoi se lasa la racit.Se bat albusurile cu putina sare de lamaie si cu zaharul.Se amesteca cele 2 compozitii si se dau la rece 4-5 ore.
Se serveste foarte rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu rece Juanita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi cu smantana si dulceata

Papanasi cu smantana si dulceata

1. Amestecati, intr-un bol destul de mare, branza de vaci scursa de zer, faina, grisul, coaja de

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu pere

Tarta cu pere

Aluatul: Frecam untul cu zaharul cu o lingura de lemn. Incorporam oul, vanilia si coaja rasa de

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • -60 g. gelatina
  • -1/2 cana apa
  • -3 oua
  • -3 linguri ness
  • -2 cani lapte
  • -sare
  • -zahar dupa gust
  • -sare de lamaie
  • -vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Pandispan cu visine si glazura de capsuni