Se amesteca bine ingredientele intr-un bol si se amesteca bine cu ajutorul mixerului.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt si se unge cu putin ulei se intinde compozitia pe foaia unsa cat mai subtire si se coace 10 minute. Se scoate din cuptor si se taie romburi sau patrate se lasa pe foaie si se coace inca 10 minute pana se auresc usor. Nu trebuie mult, caci susanul se face amar daca-i prea maro.
Sunt gustoase usor de facut si sanatoase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii