Morcovii se taie in forma de inimioare si se pun la fiert. Cepele se taie in 2; telina se taie in 4 pastirnacul si cepele si prazul se taie mare. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se mixeaza legumele cu blenderul, apoi se pune patrunjel taiat si un cubulet de unt si fire se praz inauntru si delikat, se serveste cu crutoane de piine.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii