Am curatat ceapa si am pus-o intreaga in oala, pentru gust, ulterior am scos-o afara.
Am curatat, spalat cartofii si pastarnacul. Cartofii i-am taiat cubulete, iar pastarnacul rondele. Le-am pus in oala la fiert.
In timpul acesta, am desfacut broccoli in buchetele, l-am spalat si l-am pus 10-15 minute in apa rece cu sare.
Cand celelalte legume sunt pe jumatate fierte, am adaugat buchetele de broccoli si le-am lasat sa fiarba toate impreuna.
Dupa ce au fiert, am scos si aruncat ceapa, iar celelalte legume le-am pus intr-un castron. Am facut un pireu din ele, adaugand sare si ulei.
Cand pireul este gata, il adaug in oala. Omogenizez, las sa dea intr-un clocot, potrivesc de sare si apoi sting focul.
Am presarat patrunjel verde. Pentru ca ne place mai acruta, am adaugat si zeama de lamaie.
Se poate servi cu crutoane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii