Nu stiu cum e la voi, dar la mine in casa este destul de racoare, iar in perioada asta corpul mi-a cerut sa se incalzeasca. Asa ca am baut muulte ceaiuri (imi place tare mult sa stau cu cana de ceai langa mine si sa lucrez), iar azi m-am rasfatat cu o supa crema de conopida.
Daca aveti laptele de migdale deja preparat dureaza in jur de 20 de minute toata operatiunea.
Dupa ce curatam conopida, telina, cartoful si ceapa, le punem la fiert. Dupa ce au fiert le separam de apa si le punem in blender.
Adaugam condimentele: sarea, ghimbirul, piperul, coriandru, usturoiul, turnam laptele de migdale si procesam pana devine cremos.
Turnam supa in bol si adaugam mult patrunjel prospat tocat, ca sa avem si ceva verde si crud.
Delicios. Ma declar total multumita. Acum ca m-am si incalzit, trec din nou la treaba.
Cu drag,
Valentina
DeliciiSanatoase

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii