Legumele taiate bucati sau felii dupa caz se pun in vasul de gatit cu un litru de apa , putina sare si se fierb 10 minute programand BOIL. Dupa oprire amestecati usor legumele si programati aparatul 30 de minute STEAM. Dupa ce se opreste programul strecurati legumele, le pasati foarte bine cu blenderul dupa care le amestecati cu zeama in care au fiert, mai adaugati apa fiarta in functie de consistenta dorita, sarati , condimentati supa crema dupa gust si mai fierbeti timp de cca 10 minute. Se serveste atat calda cat si rece cu crutoane, ardei iute si patrunjel tocat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii