Legumele taiate bucati sau felii dupa caz se pun in vasul de gatit cu un litru de apa , putina sare si se fierb 10 minute programand BOIL. Dupa oprire amestecati usor legumele si programati aparatul 30 de minute STEAM. Dupa ce se opreste programul strecurati legumele, le pasati foarte bine cu blenderul dupa care le amestecati cu zeama in care au fiert, mai adaugati apa fiarta in functie de consistenta dorita, sarati , condimentati supa crema dupa gust si mai fierbeti timp de cca 10 minute. Se serveste atat calda cat si rece cu crutoane, ardei iute si patrunjel tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii