Pentru ca nu-mi place sa prajesc ceapa, evit acest mod de a gati si astfel dupa ce am curatat legumele si le-am taiat in cubulete: sfecla, morcovii, cartoful si ceapa le-am pus in apa cu sare la fiert pana se vor inmuia. Dupa fierberea lor am separat legumele de apa unde am fiert si le-am pus intr-un blender pana au devenit o crema. Am pus apa in care au fiert cu un cub Knorr de legume, cele 2 linguri de ulei de masline si crema de legume pe foc pentru alte 5 minute. Am taiat marunt usturoiul si l-am presat in supa pe care deja o dadusem la o parte de pe foc. Dupa gust se pune sare si piper (desi sarea o are din cubul knorr, eu am evitat sa mai pun).
Am presat si o ploaie de patrunjel peste. Este optional daca doriti verdeata peste supa.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii