Ingrediente
400 g burta de somon, 2 fire praz, 5 cartofi, 1 morcov mare, 400 g ardei copti tinuti in otet, 1 tulpina apio, sare roz de hymalaia , verdeturi de Provence, fasii de somon afumat, dragoste cat cuprinde , optional fulgi de chili.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
Intr-o oala incapatoare punem prazul la calit si dupa 2-3 minute, apio si morcovul. Dupa alte cateva minute, in care amestecam adaugam cartofii si acoperim legumele cu apa. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam burta de somon, apoi fasiile de ardei copti. Dupa ce au fiert toate ingredientele luam oala de pe foc, le scoatem din supa si dupa ce se racoresc, alegem oasele de somon, daca sunt. Blendam toate legumele, adaugand cate un polonic de supa, pana ajungem la consistenta dorita. Asezonam cu sare roz de Hymalaia si cu verdeturi de Provence. Servim cu fasii de somon afumat si optional cu fulgi de chili.
Pofta buna!