autor:

Dachman Laura

» » , Aperitive, Supe de legume

Supa-crema de spanac

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2010

Ingrediente
1 ceapa rosie, curatata si tocata, 3 catei de usturoi, curatati si tocati, 1 lingura unt, 1 cartof mediu, curatat si taiat cubulete, 850 ml zeama de supa de gaina, 200 ml lapte, 400 gr frunze de spanac, spalate, coaja rasa de la ½ lamaie, un praf de nucsoara, proaspat rasa, iaurt, pentru servire (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o cratita si se calesc ceapa si usturoiul, aprox.5 minute.Se adauga cartoful si se caleste 1 minut apoi se toarna zeama de supa de gaina si se lasa sa fiarba 15 minute.Se adauga laptele, se lasa sa dea intr-un clocit apoi se adauga frunzele de spanac si coaja rasa de lamaie.Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 minute.
Supa din cratita se paseaza in blender, se adauga nuscoara si se amesteca.Se serveste cu iaurt.

http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de broccoli cu spanac

Supa crema de broccoli cu spanac

Se pune oala cu 2 l apa si sare la foc sa fiarba.Se curata legumele: ceapa,morcovii si cartoful,se

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supă-cremă de spanac cu ciuperci

Supă-cremă de spanac cu ciuperci

Legumele le curățim, le tăiem în bucați mai mari și le punem la fiert în 1-1,5 litri de apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • curatata si tocata
  • 3 catei de usturoi
  • curatati si tocati
  • 1 lingura unt
  • 1 cartof mediu
  • curatat si taiat cubulete
  • 850 ml zeama de supa de gaina
  • 200 ml lapte
  • 400 gr frunze de spanac
  • spalate
  • coaja rasa de la ½ lamaie
  • un praf de nucsoara
  • proaspat rasa
  • iaurt
  • pentru servire (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Ciorba de oua cu zer