Dupa ce am curatat cartoful, ceapa si usturoiul, le-am taiat in cubulete si le-am pus la fiert cu sare pana se vor inmuia. Spanacul pe care l-am avut era proaspat, l-am spalat si curatat de codite si dupa ce s-au mai inmuiat legumele am adaugat 350 grame de spanac la fiert. Dupa ce legumele s-au facut, am scurs apa intr-un castron si restul le-am pus in blender. Dupa ce compozitia a devenit ca o crema, am adaugat-o in cratita impreuna cu cele 450 grame de apa unde au fiert inainte legumele si cu un cubulet Knorr de legume, 2 linguri de ulei de masline si am m-ai lasat sa fiarba. Intre timp in blender am pus un polonic de supa si 100 grame de frunze proaspte de spanac, dupa aceasta le-am pus la fiert impreuna cu supa , pentru inca 15 minute.
Optional - Nu este musai sa presarati coaja rasa de la o lamaie rasa peste supa si sa aruncati cateva feliute de lamaie, mie una mi-a placut aroma facuta de la acestea!
O puteti servi si cu crutoane!
Este una dintre supe de post cat si pentru o dieta :)
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii