Reteta postata pe: 28 iulie 2009
Ingrediente
1 dovlecel mare, 1 morcov, 1 cartof, 1 telina mica, 1 pastarnac, 1 sfecla rosie mica, 4-5 catei de usturoi, marar verde, maghiran verde, sare, 2 oua, 200 g smantana degresata/iaurt, 1 lingurita de unt, 1 lingura faina de soia
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Legumele se taie in bucatele potrivit de mari si se pun pun la fiert intr-un litru de apa cu sare, pe rand, in functie de cat de repede fierb (morcovul si sfecla se pun primele). Dupa ce au fiert bine, se strecoara, legumele se paseaza cu smantana/iaurtul, unt si ouale batute si se mai da intr-un clocot. La sfarsit se adauga marar tocat si uturoi ras.Supa se poate servi atat rece cat si calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema racoritoare" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente
15 voturi
12 comentarii
25 min
Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special
0 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate