autor:

emadina

» » Retete vegetariene

Supa crema racoritoare

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Ingrediente
1 dovlecel mare, 1 morcov, 1 cartof, 1 telina mica, 1 pastarnac, 1 sfecla rosie mica, 4-5 catei de usturoi, marar verde, maghiran verde, sare, 2 oua, 200 g smantana degresata/iaurt, 1 lingurita de unt, 1 lingura faina de soia

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se taie in bucatele potrivit de mari si se pun pun la fiert intr-un litru de apa cu sare, pe rand, in functie de cat de repede fierb (morcovul si sfecla se pun primele). Dupa ce au fiert bine, se strecoara, legumele se paseaza cu smantana/iaurtul, unt si ouale batute si se mai da intr-un clocot. La sfarsit se adauga marar tocat si uturoi ras.Supa se poate servi atat rece cat si calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema racoritoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Sarmalute de post

Sarmalute de post

Pentru ca azi e zi de post si vineri la fel, m-am gandit sa fac repede niste sarmalute de post. Am

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Retete vegetariene

"Icre" din migdale

Migdalele se macina in rasnita de cafea. Se stoarce painea foarte bine de apa si se pune in blender

2 voturi    0 comentarii
15 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel mare
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 1 sfecla rosie mica
  • 4-5 catei de usturoi
  • marar verde
  • maghiran verde
  • sare
  • 2 oua
  • 200 g smantana degresata/iaurt
  • 1 lingurita de unt
  • 1 lingura faina de soia

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

23 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Vinete umplute