autor:

emadina

» » Retete vegetariene

Supa crema racoritoare

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Ingrediente
1 dovlecel mare, 1 morcov, 1 cartof, 1 telina mica, 1 pastarnac, 1 sfecla rosie mica, 4-5 catei de usturoi, marar verde, maghiran verde, sare, 2 oua, 200 g smantana degresata/iaurt, 1 lingurita de unt, 1 lingura faina de soia

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se taie in bucatele potrivit de mari si se pun pun la fiert intr-un litru de apa cu sare, pe rand, in functie de cat de repede fierb (morcovul si sfecla se pun primele). Dupa ce au fiert bine, se strecoara, legumele se paseaza cu smantana/iaurtul, unt si ouale batute si se mai da intr-un clocot. La sfarsit se adauga marar tocat si uturoi ras.Supa se poate servi atat rece cat si calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema racoritoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel mare
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 1 sfecla rosie mica
  • 4-5 catei de usturoi
  • marar verde
  • maghiran verde
  • sare
  • 2 oua
  • 200 g smantana degresata/iaurt
  • 1 lingurita de unt
  • 1 lingura faina de soia

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bomboane gen "Raffaello"