Se spala cartofii, se curata, apoi se taie ceapa si cartofii bucati mari. Se incinge o lingura de ulei intr0o tigaie mare si se caleste ceapa pina devine sticloasa. Se aduga dovleacul si cartofii si fierb 5 min. Se aduga supa de legume si putina nucsoara. se tin pe foc, amestecind , se acopera si se fierbe la foc mic cca 30 min.Se paseaza supa fin, aduagin concentrat de supa daca amestecul este prea gros. Se aduga smintina , curry, nucsoara, sare si piper dupa gust. Se serveste cu patrunjel deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii