Ingrediente
300 g fasole uscata, o ceapa, o legatura ceapa verde, un ardei gras, 2 morcovi, o albitura, 3 felii de telina, o rosie mare, 2-3 linguri ulei, sare,piper ,cimbru, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
14 voturi
Mod de preparare
Cand sunt fierte se adauga rosia taiata feliute, ardeiul taiat cubulete,se sareaza si condimenteaza dupa gust,se adauga 2-3 linguri de ulei si se mai fierbe pana sunt fierte bine atat fasolea cat si zarzavatul.La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt si se opreste focul.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Foarte buna! Vin si eu cu a mea...
LALY (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010
Pun eu muraturile daca imi dai si mie o portie.
maria mihalache , 13 iunie 2010
Buna, buna.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010
Multumesc...
flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010
Foarte potrivita in post.Chiar mi-ai facut pofta.Arata apetisant.
husni (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010
O ciorba f.buna;si f.hranitoare.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010
Va multumesc mult...Incerc sa diversific meniul de post cat pot de mult...
Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010
Adegvata in perioada de post si defapt foarte hranitoare*****
constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010
O bunatate !
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010
Foarte aromata si satioasa in post.