autor:

Anonim

» » Aperitive

supa de gogosari la otet,cu taitei

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 august 2008

Ingrediente
2-3 gogosari in otet, 1 mana taietei(fara ou), 1 morcov, 2 linguri bulion, 1 legatura patrunjel, boia, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Cureti morcovul,il tai bucati si-l pui la fiert in apa cu sare. Dupa 10 min ,cand apa clocoteste, pui gogosarii taiati si taieteii si lasi sa fiarba. Cand morcovul s-a inmuiat,adaugi bulionul , potrivesti de sare, piper si boia, mai dai supa intr-un clocot , doua si presari patrunjelul tocar.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de gogosari la otet,cu taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta Rustica

Tarta Rustica

Pentru aluatul fraged amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.

30 voturi    9 comentarii
2h
Aperitive
Rulouri cu sunca si mozzarella

Rulouri cu sunca si mozzarella

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

    Ori e supa,ori aperitiv!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 gogosari in otet
  • 1 mana taietei(fara ou)
  • 1 morcov
  • 2 linguri bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • boia
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

titza

titza (Chef de cuisine)

Ori e supa,ori aperitiv!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Rulouri de dovlecel cu cascaval