autor:

Georgiana

» » , Retete de post, Supe de legume

Supa de legume cu gris

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2010

Ingrediente
4 morcovi, 1 ceapa, 1/2 telina, 2 pastarnac, 8 cartofi, 1 ardei gras rosu, 1 legatura patrunjel, 4 linguri gris, 2 lingurite sare, 100 ml.ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se pune o ala cu apa la fiert (4 litri apa sau cata doriti sa faceti).
Curatam morcovii de coaja ai spalam dupa care taiem feliute cat de subtiri dorim noi.
Ceapa o curatam,o spalam o taiem putin in 2.
Telina o curatam de coaja si o taiem cubulete mai mari.
Pastarnacul il curatam si tot feliute taiem,ardeiul rosu il curatam de seminte si il taiem in bucati mai mari.
Cartofii curatam de coaja ai spalam si apoi ai taiem in 2 si apoi inca in 2 sa fie cubulete mai mari.
Le punem pe toate in oala la fiert,adaugam sarea si 100 ml ulei,le lasam sa fiarba bine apoi adaugam 4 linguri de gris,si patrunjelu taiat marunt,mai lasam 5 minute sa fiarba.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu gris" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume cu galuste de gris

Supa de legume cu galuste de gris

Legumele se curata se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert în 3-4 litri de apă cu puţină

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de taietei

Supa de taietei

Intr-un castron pui oul, putina sare si 3 linguri de faina. Amesteci bine la inceput cu lingura,

8 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Interesanta !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Interesanta reteta !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

    Foarte buna.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      cu grisul am facut intotdeauna galuste, asa chear nu l-am folosit, dar voi incerca...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Interesanta treaba cu grisul.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 2 pastarnac
  • 8 cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 linguri gris
  • 2 lingurite sare
  • 100 ml.ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se pune apa putin la incalzit. Punem intr-un ligheam cubuletu de drojdie,adaugam apa calduta,uleiu,si

26 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Curatam cartofii si ii dam prin razatoarea mare, ii punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei,

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Ciorba de leurda cu ochiuri romanesti