autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 octombrie 2010

Ingrediente
800 ml lapte, 2 fire de menta, 2 fire de tarhon, 1 conserva (800 gr) mazare&morcovi, scurse, 150 ml suc proaspat de portocale, 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate, sare de mare simpla, dupa gust, 250 gr crema de branza, 40 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa rece

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o cratita pune la fiert acoperit laptele cu ierburile aromate.Dupa ce a dat intr-un clocot, inlatura capacul si adauga mazarea cu morcovii din conserva.Lasa-le sa fiarba 2-3 minute apoi adauga sucul de portocale si mai lasa pe foc 1 minut.
Ia cratita de pe foc, toarna supa intr-un bleder si paseaz-o.Pune supa din nou in cratita pe foc.Adauga sare cu ierburi aromate si sare simpla in plus daca doresti si amesteca.Bate crema de branza intr-un vas apoi dizolv-o cu cateva linguri de supa.Adauga in supa crema de branza dizolvata si amesteca bine.Adauga in final amidonul alimentar dizolvat in 50 ml apa rece si amesteca incontinuu lasand supa pe foc pana cand devine mai densa.Serveste supa simpla sau cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA-CREMA DE DOVLECEI

SUPA-CREMA DE DOVLECEI

Dovleceii se spala,se taie capetele,se taie cubulete si se fierb intr-un litru de apa in care se

17 voturi    7 comentarii
40 min
Supe de legume
CIORBITA DE FASOLE DE POST

CIORBITA DE FASOLE DE POST

Se pun conservele de fasole intr-o strecuratoare, se trec sub jet de apa rece si se scurg. Se curata

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2010

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 800 ml lapte
  • 2 fire de menta
  • 2 fire de tarhon
  • 1 conserva (800 gr) mazare&morcovi
  • scurse
  • 150 ml suc proaspat de portocale
  • 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate
  • sare de mare simpla
  • dupa gust
  • 250 gr crema de branza
  • 40 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa rece

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu usturoi Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa 2 min,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de legume cu fasole verde Supa crema de legume cu fasole verde

Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand s-a inmuiat bine, adaugam bulionul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa crema de ardei copti