Supa de mazare cu crema de branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Supa de mazare cu crema de branza

Ingrediente

  • 800 ml lapte
  • 2 fire de menta
  • 2 fire de tarhon
  • 1 conserva (800 gr) mazare&morcovi, scurse
  • 150 ml suc proaspat de portocale
  • 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate
  • sare de mare simpla, dupa gust
  • 250 gr crema de branza
  • 40 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa rece

Mod de preparare

Intr-o cratita pune la fiert acoperit laptele cu ierburile aromate.Dupa ce a dat intr-un clocot, inlatura capacul si adauga mazarea cu morcovii din conserva.Lasa-le sa fiarba 2-3 minute apoi adauga sucul de portocale si mai lasa pe foc 1 minut.

Ia cratita de pe foc, toarna supa intr-un bleder si paseaz-o.Pune supa din nou in cratita pe foc.Adauga sare cu ierburi aromate si sare simpla in plus daca doresti si amesteca.Bate crema de branza intr-un vas apoi dizolv-o cu cateva linguri de supa.Adauga in supa crema de branza dizolvata si amesteca bine.Adauga in final amidonul alimentar dizolvat in 50 ml apa rece si amesteca incontinuu lasand supa pe foc pana cand devine mai densa.Serveste supa simpla sau cu paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise