autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 octombrie 2010

Ingrediente
800 ml lapte, 2 fire de menta, 2 fire de tarhon, 1 conserva (800 gr) mazare&morcovi, scurse, 150 ml suc proaspat de portocale, 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate, sare de mare simpla, dupa gust, 250 gr crema de branza, 40 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa rece

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o cratita pune la fiert acoperit laptele cu ierburile aromate.Dupa ce a dat intr-un clocot, inlatura capacul si adauga mazarea cu morcovii din conserva.Lasa-le sa fiarba 2-3 minute apoi adauga sucul de portocale si mai lasa pe foc 1 minut.
Ia cratita de pe foc, toarna supa intr-un bleder si paseaz-o.Pune supa din nou in cratita pe foc.Adauga sare cu ierburi aromate si sare simpla in plus daca doresti si amesteca.Bate crema de branza intr-un vas apoi dizolv-o cu cateva linguri de supa.Adauga in supa crema de branza dizolvata si amesteca bine.Adauga in final amidonul alimentar dizolvat in 50 ml apa rece si amesteca incontinuu lasand supa pe foc pana cand devine mai densa.Serveste supa simpla sau cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Punem intr-o oala 2 L de apa, adaugam legumele,

8 voturi    7 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa

Supa "hora vitaminelor" cu paste si parmezan

Toate legumele le curatam, le spalam si le tocam cubulete, in afara de pastaile de fasole ce sunt

2 voturi    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2010

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 800 ml lapte
  • 2 fire de menta
  • 2 fire de tarhon
  • 1 conserva (800 gr) mazare&morcovi
  • scurse
  • 150 ml suc proaspat de portocale
  • 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate
  • sare de mare simpla
  • dupa gust
  • 250 gr crema de branza
  • 40 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa rece

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa Chinezeasca