1.Se taie pepenii in doua, se scot semintele si se taie pulpa in cubulete.Se pune la frigider pentru 2 ore.
1. Se pune pulpa de pepene in blender cu apa , sare si piper si se mixeaza.
3.Se repartizeaza in 4 boluri si se serveste cu felii de jambon sau cu felii de friptura de rata.
Nota:Supa se serveste rece si este extraordinara pe perioada de canicula.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii