Se pun porumbeii la fiert, cu apa si putina sare.
Se pun porumbeii la fiert, cu apa si putina sare, se adauga peste ei, ardeii tocati, morcovii rondele, dovlecelul tocat marunt, ceapa tocata si se fierbe totul la foc potrivit.
Se curata patlagelele de pielite, se toaca cuburi si se pun la fiert in alta oala cu putina apa. Cand carnea este fiarta si toate legumele, se adauga sosul de patlagele obtinut si se continua fierberea pana se patrund si se intrepatrund gusturile, se mai potriveste de sare si se opreste focul.
Sa aveti pofta, dragilor!
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu