Se pun porumbeii la fiert, cu apa si putina sare.
Se pun porumbeii la fiert, cu apa si putina sare, se adauga peste ei, ardeii tocati, morcovii rondele, dovlecelul tocat marunt, ceapa tocata si se fierbe totul la foc potrivit.
Se curata patlagelele de pielite, se toaca cuburi si se pun la fiert in alta oala cu putina apa. Cand carnea este fiarta si toate legumele, se adauga sosul de patlagele obtinut si se continua fierberea pana se patrund si se intrepatrund gusturile, se mai potriveste de sare si se opreste focul.
Sa aveti pofta, dragilor!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii