Se oparesc rosiile in acel litru de apa, se decojesc si apoi se maruntesc la robot sau se trec prin masina de tocat fiecare cum doreste (eu am dat si putina verdeata prin masina pe care am pus-o de la inceput). Morcovul se da prin razatoare pentru o culoare mai intensa a supei, ceapa, ardeiul si albitura se toaca sau se taie in sferturi. Se caleste morcovul in putin ulei dupa care se adauga si celelalte legume. Se pun in litrul de apa in care s-au oparit rosiile si se lasa la fiert. Usturoiul se piseaza cu busuiocul in mojar. Cand au fiert pe jumatate se adauga rosiile, orezul, cimbrul o mana de verdeata tocata si usturoiul. Cand au fiert toate legumele se strecoara si se mixeaza totul dupa care se adauga la supa. Se pune restul de verdeata taiata si se serveste cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii