Se oparesc rosiile in acel litru de apa, se decojesc si apoi se maruntesc la robot sau se trec prin masina de tocat fiecare cum doreste (eu am dat si putina verdeata prin masina pe care am pus-o de la inceput). Morcovul se da prin razatoare pentru o culoare mai intensa a supei, ceapa, ardeiul si albitura se toaca sau se taie in sferturi. Se caleste morcovul in putin ulei dupa care se adauga si celelalte legume. Se pun in litrul de apa in care s-au oparit rosiile si se lasa la fiert. Usturoiul se piseaza cu busuiocul in mojar. Cand au fiert pe jumatate se adauga rosiile, orezul, cimbrul o mana de verdeata tocata si usturoiul. Cand au fiert toate legumele se strecoara si se mixeaza totul dupa care se adauga la supa. Se pune restul de verdeata taiata si se serveste cu smantana.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii