Se pun toate zarzavaturile la fiert in apa rece (sa fie acoperite foarte bine cu apa).
Cand sunt fierte se paseaza foarte bine zarzavaturile prin strecuratoare si se amesteca cu toata zeama in care au fiert.Daca este prea groasa mai puneti putina apa fiarta.Farmecul acestei supe este sa fie o supa mai limpede. Resturile de la zarzavaturile pasate se arunca.
Se mai fierbe putin la foc mic,se sareaza si condimenteaza dupa gust,se adauga taiteii sau fideaua si se mai fierbe cateva minute.La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt.
Este mai buna cand se serveste mai rece.E racoroasa si usoara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii