Se curata si se spala legumele. Se alege si se splala orezul. In timp ce pregatesti legumele, orezul tine-l in apa rece.
Ceapa am pus-o in oala intrega, pentru gust, mai tarziu am scos-o (sotului meu nu-i place sa vada ceapa in supa). Am taiat morcovul rondele, telina si pastarnacul cubulete si le-am adaugat in oala, in aceasta ordine. Dupa un timp am pus si orezul si catofii si am lasat sa fiarba. Cand legumele sunt aproape fierte, am adauga sucul de rosii, putin ulei si am potrivit de sare. Am lasat sa mai dea intr-un clocot.
Am stins focul, am adaugat usturoiul pisat si putina zeama de lamaie (noua ne place mai acruta) iar la sfarsit putin patrunjel verde.
E delicioasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii