Ingrediente
(in cantitatile dorite de fiecare in parte), telina, pastarnac, morcov, ceapa, cartofi, orez, suc de rosii, putin ulei, sare, patrunjel verde, usturoi pisat, zeama de lamaie.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
1 vot
Mod de preparare
Ceapa am pus-o in oala intrega, pentru gust, mai tarziu am scos-o (sotului meu nu-i place sa vada ceapa in supa). Am taiat morcovul rondele, telina si pastarnacul cubulete si le-am adaugat in oala, in aceasta ordine. Dupa un timp am pus si orezul si catofii si am lasat sa fiarba. Cand legumele sunt aproape fierte, am adauga sucul de rosii, putin ulei si am potrivit de sare. Am lasat sa mai dea intr-un clocot.
Am stins focul, am adaugat usturoiul pisat si putina zeama de lamaie (noua ne place mai acruta) iar la sfarsit putin patrunjel verde.
E delicioasa.
constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010
O bunatate !