Supa de rosii cu fidea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de rosii cu fidea

Ingrediente

  • 2 maini de fidea;
  • 1 lingura vegeta de legume;
  • 500 g suc de rosii la o oala de 3 litri;
  • 1 varf lingurita sare;
  • Patrunjel.

Mod de preparare

Se pun la fiert apa cu putina sare. Cand da in clocot, se adauga vegeta, o lingura de ulei, fideaua si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute. Adaugam si sucul de rosii si mai lasam la fiert un pic.

Dupa ce am luat focul, adaugam patrunjelul tocat marunt.

Supa este gata in aprox 30 de minute.

Se poate servi cu crutoane.

Pofta Buna!

Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/supa-de-rosii-cu-fidea.html

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor