autor:

Brindusa_Aluculesei
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 ianuarie 2019

Ingrediente
2 kg. carne de vitel cu os, in cazul nostru costita de vitel, 2 cepe, 1 kg. cartofi, 500 gr.gogonele, in cazul nostru gogonele din propria gradina tinute la rece, 1 mix de gogosari, rosii si verzi, 4 morcovi, 1/2 radacina de telina, 1/2 lingurita leustean uscat, 1/2 lingurita chili, 1/2 lingurita cimbru, 1/2 lingurita piper boabe negru, 2-3 foi de dafin, 1 lingura sare, 2 linguri mari de pasta de tomate

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu apa la fiert.

Se adauga toate legumele tocate, ierburile aromate, foile de dafin, sare si se fierbe la foc potrivit pana cand carnea se dezlipeste de pe os, se adauga pasta de tomate, sare daca mai trebuie si se lasa la fiert pentru circa 5 minute si se opreste focul.

Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lemonato supa vitel

Lemonato supa vitel

Lemonato ( supa vitel cu lamaie) reteta greceasca Fierbem carnea ( eu o fierb de seara). Curatam

0 voturi    1 comentariu
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de vitel cu taitei de casa

Supa de vitel cu taitei de casa

O supa delicioasa,sanatoasa si cu o aroma deosebita fata de celelalte supe. Spalam oasele de

5 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg. carne de vitel cu os
  • in cazul nostru costita de vitel
  • 2 cepe
  • 1 kg. cartofi
  • 500 gr.gogonele
  • in cazul nostru gogonele din propria gradina tinute la rece
  • 1 mix de gogosari
  • rosii si verzi
  • 4 morcovi
  • 1/2 radacina de telina
  • 1/2 lingurita leustean uscat
  • 1/2 lingurita chili
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita piper boabe negru
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri mari de pasta de tomate

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

251 voturi    44 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

8 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Rulada de spanac cu branza Rulada de spanac cu branza

Pentru foaia de aluat batem spuma tare cele 3 albusuri cu un praf de sare. Separat amestecam spanacul (decongelat si stors foarte bine

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi