autor:

Doina Oprea

» » Retete vegetariene

Supa Miso (raw vegan)

Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012

Ingrediente
2-3 linguri pasta miso, 4 cani apa de izor, la 40 de grade C, 1/2 cana alge arame/wakame, hidratate in apa cateva ore, 1 lingurita ghimbir ras, 3 catei de usturoi tocati marunt, 6-7 ciuperci shiitake uscate, hidratate (cateva ore) in apa cu 2 linguri sos de soia, Tamari/Shoyu si apoi taiate in felii foarte subtiri, 1 ardei rosu taiat cubulete mici, 1 cana cu praz, partea verde, taiat rondele fine, (facultativ) 1 cana nuci braziliene, hidratate cateva ore in apa de izvor, si taiate felii

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul , ghimbirul, algele, 1 ceasca de apa si se amesteca totul in blender. Se adauga restul de apa si se mai amesteca putin. Se toarna supa intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Putem sa pastram si cateva alge nemaruntite si sa le adaugam la sfarsit, intregi, in supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Miso (raw vegan)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Prajesti cartofii in ulei incins. Presari cu sare, inainte sa-i asezi pe farfurie. Tai felii de cascaval,

14 voturi    9 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Mâncare de post cu ciuperci şi dovleac

Mâncare de post cu ciuperci şi dovleac

Ciupercile se curăţă, se păstrează picioruşele care se toacă . Se călesc picioruşele cu

5 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2012

    Foarte apetisanta si prezentare de 5*****! Bine ai venit pe gustos; scuza-ma pentru impolitete dar eram la lucru si am citit si comentat reteta ta " printre picaturi"; felicitari si pentru prezentarea plina de gust si imaginatie!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2-3 linguri pasta miso
  • 4 cani apa de izor
  • la 40 de grade C
  • 1/2 cana alge arame/wakame
  • hidratate in apa cateva ore
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 6-7 ciuperci shiitake uscate
  • hidratate (cateva ore) in apa cu 2 linguri sos de soia
  • Tamari/Shoyu si apoi taiate in felii foarte subtiri
  • 1 ardei rosu taiat cubulete mici
  • 1 cana cu praz
  • partea verde
  • taiat rondele fine
  • (facultativ) 1 cana nuci braziliene
  • hidratate cateva ore in apa de izvor
  • si taiate felii

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Oprea
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

5 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene
Paine Mediteraneana (raw vegan)

Paine Mediteraneana (raw vegan)

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele.

3 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene
Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Se amesteca toate in blender si se serveste pe paine raw.

5 voturi    0 comentarii
10 min
Retete vegetariene
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte apetisanta si prezentare de 5*****! Bine ai venit pe gustos; scuza-ma pentru impolitete dar eram la lucru si am citit si comentat reteta ta " printre picaturi"; felicitari si pentru prezentarea plina de gust si imaginatie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Chiftele din cartofi noi cu marar Chiftele din cartofi noi cu marar

Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Sarmalute cu bulgur