autor:

Doina Oprea

» » Retete vegetariene

Supa Miso (raw vegan)

Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012

Ingrediente
2-3 linguri pasta miso, 4 cani apa de izor, la 40 de grade C, 1/2 cana alge arame/wakame, hidratate in apa cateva ore, 1 lingurita ghimbir ras, 3 catei de usturoi tocati marunt, 6-7 ciuperci shiitake uscate, hidratate (cateva ore) in apa cu 2 linguri sos de soia, Tamari/Shoyu si apoi taiate in felii foarte subtiri, 1 ardei rosu taiat cubulete mici, 1 cana cu praz, partea verde, taiat rondele fine, (facultativ) 1 cana nuci braziliene, hidratate cateva ore in apa de izvor, si taiate felii

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul , ghimbirul, algele, 1 ceasca de apa si se amesteca totul in blender. Se adauga restul de apa si se mai amesteca putin. Se toarna supa intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Putem sa pastram si cateva alge nemaruntite si sa le adaugam la sfarsit, intregi, in supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Miso (raw vegan)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2012

    Foarte apetisanta si prezentare de 5*****! Bine ai venit pe gustos; scuza-ma pentru impolitete dar eram la lucru si am citit si comentat reteta ta " printre picaturi"; felicitari si pentru prezentarea plina de gust si imaginatie!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2-3 linguri pasta miso
  • 4 cani apa de izor
  • la 40 de grade C
  • 1/2 cana alge arame/wakame
  • hidratate in apa cateva ore
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 6-7 ciuperci shiitake uscate
  • hidratate (cateva ore) in apa cu 2 linguri sos de soia
  • Tamari/Shoyu si apoi taiate in felii foarte subtiri
  • 1 ardei rosu taiat cubulete mici
  • 1 cana cu praz
  • partea verde
  • taiat rondele fine
  • (facultativ) 1 cana nuci braziliene
  • hidratate cateva ore in apa de izvor
  • si taiate felii

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Oprea
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

6 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene
Paine Mediteraneana (raw vegan)

Paine Mediteraneana (raw vegan)

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele.

4 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene
Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Se amesteca toate in blender si se serveste pe paine raw.

6 voturi    0 comentarii
10 min
Retete vegetariene
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte apetisanta si prezentare de 5*****! Bine ai venit pe gustos; scuza-ma pentru impolitete dar eram la lucru si am citit si comentat reteta ta " printre picaturi"; felicitari si pentru prezentarea plina de gust si imaginatie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele din soia în crustă de susan