autor:

Doina Oprea

» » Retete vegetariene

Supa Miso (raw vegan)

Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Oprea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2012

Ingrediente
2-3 linguri pasta miso, 4 cani apa de izor, la 40 de grade C, 1/2 cana alge arame/wakame, hidratate in apa cateva ore, 1 lingurita ghimbir ras, 3 catei de usturoi tocati marunt, 6-7 ciuperci shiitake uscate, hidratate (cateva ore) in apa cu 2 linguri sos de soia, Tamari/Shoyu si apoi taiate in felii foarte subtiri, 1 ardei rosu taiat cubulete mici, 1 cana cu praz, partea verde, taiat rondele fine, (facultativ) 1 cana nuci braziliene, hidratate cateva ore in apa de izvor, si taiate felii

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul , ghimbirul, algele, 1 ceasca de apa si se amesteca totul in blender. Se adauga restul de apa si se mai amesteca putin. Se toarna supa intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Putem sa pastram si cateva alge nemaruntite si sa le adaugam la sfarsit, intregi, in supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Miso (raw vegan)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tăiţei de orez cu ton şi legume

Tăiţei de orez cu ton şi legume

Tăiţeii de orez se pregătesc conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Cei folosiţi de mine i-am

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Chiftelute de dovlecel  cu cartofi dulci si tofu

Chiftelute de dovlecel cu cartofi dulci si tofu

Legumele le spalam si le curatam de coaja . Dam pe razatoarea mica dovlecelul si il punem deoparte

3 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2012

    Foarte apetisanta si prezentare de 5*****! Bine ai venit pe gustos; scuza-ma pentru impolitete dar eram la lucru si am citit si comentat reteta ta " printre picaturi"; felicitari si pentru prezentarea plina de gust si imaginatie!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2-3 linguri pasta miso
  • 4 cani apa de izor
  • la 40 de grade C
  • 1/2 cana alge arame/wakame
  • hidratate in apa cateva ore
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 6-7 ciuperci shiitake uscate
  • hidratate (cateva ore) in apa cu 2 linguri sos de soia
  • Tamari/Shoyu si apoi taiate in felii foarte subtiri
  • 1 ardei rosu taiat cubulete mici
  • 1 cana cu praz
  • partea verde
  • taiat rondele fine
  • (facultativ) 1 cana nuci braziliene
  • hidratate cateva ore in apa de izvor
  • si taiate felii

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Oprea
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

5 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene
Paine Mediteraneana (raw vegan)

Paine Mediteraneana (raw vegan)

Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele.

3 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene
Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Se amesteca toate in blender si se serveste pe paine raw.

5 voturi    0 comentarii
10 min
Retete vegetariene
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte apetisanta si prezentare de 5*****! Bine ai venit pe gustos; scuza-ma pentru impolitete dar eram la lucru si am citit si comentat reteta ta " printre picaturi"; felicitari si pentru prezentarea plina de gust si imaginatie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Mancare de telina cu masline (de post)