Se taie pepenele in sferturi, se curata si se taie in bucati mari. Bucatile se pun intr-un blender impreuna cu 100 ml apa rece, cherry, otet si menta, apoi se paseaza pana se obtine un amestec omogen. Se toarna supa intr-un castron, se acopera si se lasa la frigider cel putin 4 ore. Cu o jumatate de ora inainte de servire, se aduce la temperatura camerei. Pentru pofticiosi, se poate orna cu sunca de Parma dar sunca ii strica starea de reteta light.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii