autor:

anamaria zaharia

» » , , Inghetate, Prajituri, Torturi

Surpriza de mango si capsuni

Autor: anamaria zaharia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria zaharia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2010

Ingrediente
6 foi de gelatina incolora, , 4 dl frisca lichida, , 100 gr zahar, , 200 gr inghetata de frisca, , 200 gr inghetata de mango, , 200 gr inghetata de capsuni, , 4 profiteroluri, , ciocolata razuita

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1.Inmoaie gelatina in apa rece.Bate frisca si adauga zaharul.Scoate putin di acest preparat, adauga gelatina stoarsa si pune-o pe foc ca sa se dizolve.Adauga frisca ramasa.Imparte aceasta compozitie in 3 parti egale si in fiecare parte adauga cate un fel de inghetata.

2.Pune preparatul cu inghetata de frica intr-un tub de decorat cu varful rotun si umple profiterolul . punele unul in spatele celuilalt pe o tava lunguiata si rezerva-le.

3.Pune ficare inghetata de culoare intr-un tub de decorat sau intr-o punga la care ii tai un colt.Cu preparatul alb acopera profiterolul tragand linii in lung.Continua sa acoperi partea alba cu 1 linie roza si una galbena pana acoperi toata partea alba. Bag-o in frigider pana se solidifica. Servaste farfuria decorata cu ciocolata razuita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Surpriza de mango si capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Lela

Tort Lela

Literele de ciocolata alba: Se topeste ciocolata alba, pe baie de aburi sau in vasul de la chocolate

3 voturi    1 comentariu
3h
Torturi
Tort diplomat pentru mama

Tort diplomat pentru mama

Preparare blat: Separati albusurile si galbenusurile celor doua oua. Bateti albusurile cu 2 linguri

4 voturi    1 comentariu
24h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Moise , 28 mai 2013

    Bucataria este o arta. E usor sa mancam , dar important este cum preparam fiecare preparat. Daca pui suflet si un picture de indemanare mancarea iese delicioasa si see you un aspect minunat. Felicitari tuturor bucatarilor si gospodinelor.

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 24 martie 2013

    Ce bine arata si eu doar acum am descoperit-o...Super buna !!!

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    nu pierde gelatina din proprietati

    • anamaria zaharia

      anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 20 august 2010

      nu pierde gelatina din proprietati. te asigur ca aceasta surpriza iese delicioasa

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 august 2010

      O surpriza delicioasa.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Arata super,dar daca pui gelatina la tenperatura inalta nu pierde din propietati??????

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 6 foi de gelatina incolora
  • 4 dl frisca lichida
  • 100 gr zahar
  • 200 gr inghetata de frisca
  • 200 gr inghetata de mango
  • 200 gr inghetata de capsuni
  • 4 profiteroluri
  • ciocolata razuita

Raporteaza reteta

Retete
de anamaria zaharia
Tort deliciu de ciocolata si frisca

Tort deliciu de ciocolata si frisca

1.Macina biscuitii si amesteca-i cu untul topit. Tapeteaza o forma de tort demontabila cu compozitia

5 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Supa de cartofi

Supa de cartofi

Cureti ceapa, ardeii de samburi,morcovii si cartofii. Tai toate legumele in cubulete mici in afara

3 voturi    2 comentarii
1h
Supe de carne
Galuste cu pulpe de pui

Galuste cu pulpe de pui

Pui apa cu sare la fiert , pana fierbe apa faci galustele:adaugi faina intr-un castron si o amesteci

7 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Floare de colt (Chef de cuisine)

Ce bine arata si eu doar acum am descoperit-o...Super buna !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de ciocolata