Preparam crema de ciocolata si o lasam sa se raceasca.
Preparam frisca,utilisam o smantana de calitate (nu folositi nici spray-uri, nici pliculete de frisca).
Batem smantana 30 secunde cu mixerul, adaugam sarea, vanilia, intaritorul de frisca. Batem inca 30 sec. Adaugam jumatate din cantitatea de fructe si mixam pana se in groasa frisca. Dam la frigider 5 min. Pregatim 4 pahare de 250ml, le umplem un sfert cu crema, punem peste ea cateva fructe, adaugam frisca si deasupra punem fructe. Dam la frigider 30 min. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii