Preparam crema de ciocolata si o lasam sa se raceasca.
Preparam frisca,utilisam o smantana de calitate (nu folositi nici spray-uri, nici pliculete de frisca).
Batem smantana 30 secunde cu mixerul, adaugam sarea, vanilia, intaritorul de frisca. Batem inca 30 sec. Adaugam jumatate din cantitatea de fructe si mixam pana se in groasa frisca. Dam la frigider 5 min. Pregatim 4 pahare de 250ml, le umplem un sfert cu crema, punem peste ea cateva fructe, adaugam frisca si deasupra punem fructe. Dam la frigider 30 min. Pofta buna!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii