Se spala bine orezul si se pune la fiert in aparatul pentru orez ( se poate folosi si traditionala oala pentru fiert, dar ca sa iasa nelipicios, dupa fierfere trebuie pus in strecuratoare si spalat cu apa rece)...se pune orezul intr-un castronel si se apmesteca cu otetul. Pe intreaga foaie de alga si intine orezul, in strat cam de 1 cm si de-a lungul orezului, pe mijloc de aseaza pestele taiat fasii subtiri. Apoi se ruleaza frumos pentru a lua forma unui salam de biscuiti. Se manaca cu wassabi si cu sos de soia.
La fel de usor puteti folosi si castravetele sau puteti face niste "chiftelute" de orez peste care sa asezati pestele sau castravetele si sa le serviti cu wassabi si sos de soia.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii