Se spala bine orezul si se pune la fiert in aparatul pentru orez ( se poate folosi si traditionala oala pentru fiert, dar ca sa iasa nelipicios, dupa fierfere trebuie pus in strecuratoare si spalat cu apa rece)...se pune orezul intr-un castronel si se apmesteca cu otetul. Pe intreaga foaie de alga si intine orezul, in strat cam de 1 cm si de-a lungul orezului, pe mijloc de aseaza pestele taiat fasii subtiri. Apoi se ruleaza frumos pentru a lua forma unui salam de biscuiti. Se manaca cu wassabi si cu sos de soia.
La fel de usor puteti folosi si castravetele sau puteti face niste "chiftelute" de orez peste care sa asezati pestele sau castravetele si sa le serviti cu wassabi si sos de soia.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii