Mai intai se fac pe dosul tavii doua foi din: 3 oua intregi, 6 linguri zahar, 3 linguri apa, 2 linguri ulei, 2 linguri cacao, 1 praf de copt, 4 linguri faina.
Apoi, se fac alte doua foi din 4 albuse, 8 linguri zahar, 4 linguri faina si 150 gr. nuca macinata.
Crema:
4 galbenuse, 8 linguri zahar, 1 lingura cacao (sau cafea ness) se fierb pe aburi. Dupa ce s-a racit se amesteca foarte incet cu 1 pachet unt frecat.
Montarea:
-foaie maro
-crema maro+visine
-foaie cu nuca
-frisca
-foaie cu nuca
-crema maro+visine
-foaie maro
-glazura de ciocolata pe deasupra.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii