Mai intai se fac pe dosul tavii doua foi din: 3 oua intregi, 6 linguri zahar, 3 linguri apa, 2 linguri ulei, 2 linguri cacao, 1 praf de copt, 4 linguri faina.
Apoi, se fac alte doua foi din 4 albuse, 8 linguri zahar, 4 linguri faina si 150 gr. nuca macinata.
Crema:
4 galbenuse, 8 linguri zahar, 1 lingura cacao (sau cafea ness) se fierb pe aburi. Dupa ce s-a racit se amesteca foarte incet cu 1 pachet unt frecat.
Montarea:
-foaie maro
-crema maro+visine
-foaie cu nuca
-frisca
-foaie cu nuca
-crema maro+visine
-foaie maro
-glazura de ciocolata pe deasupra.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii