Mai intai se fac pe dosul tavii doua foi din: 3 oua intregi, 6 linguri zahar, 3 linguri apa, 2 linguri ulei, 2 linguri cacao, 1 praf de copt, 4 linguri faina.
Apoi, se fac alte doua foi din 4 albuse, 8 linguri zahar, 4 linguri faina si 150 gr. nuca macinata.
Crema:
4 galbenuse, 8 linguri zahar, 1 lingura cacao (sau cafea ness) se fierb pe aburi. Dupa ce s-a racit se amesteca foarte incet cu 1 pachet unt frecat.
Montarea:
-foaie maro
-crema maro+visine
-foaie cu nuca
-frisca
-foaie cu nuca
-crema maro+visine
-foaie maro
-glazura de ciocolata pe deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii