Margarina se freaca bine cu zaharul,apoi se pun ouale;coaja lamiie.La sfirsit se pune faina cu praf de copt.Obtinem un aluat mai consistent, care se imparte in 2;intr-una se pune cacaua cernuta.
Compozitia asta e pt o tava de apr.15/23.
Tava se tapeteaza sau se fol. hirtie de copt.
Se pun cele 2 compozitii, alternind cele doua culori.Se observa in poza
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii