autor:

kok miori

» » Retete vegetariene

Tabula-cuscus cu legume si mirodenii

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 30 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 30 august 2011

Ingrediente
1plic de gris ptr cuscus, 2-3 linguri de ulei de masline, 200gr de rosioare cherry, 1ceapa rosie taiata solzi, 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei galben, 2-3pahare de supa, 1/2pahar de frunze de patrunjel si menta taiate., sare-piper la gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Intai pregatim cuscusul dupa indicatiile de pe plic,folosind supa si uleiul de masline.Eu pregatesc la cuptorul cu micro-unde si iese foarte bine.
Lasam cuscusul sa se raceasca si taiem rosioarele in sferturi,ceapa in solzi subtiri,ardeii in cuburi mari,iar verdeturile le taiem marunt.
Amestecam toate ingridentele impreuna cu cuscusul adaugam inca putin ulei si sare la gust si zeama de la jumatate de lamaie.Se serveste imediat.Este gustoasa si usor de facut.
Cine doreste poate adauga si masline sau boabe de rodii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tabula-cuscus cu legume si mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mousse de sparanghel verde cu mazare si tarhon

Mousse de sparanghel verde cu mazare si tarhon

Unge cu 1 lingurita ulei de masline 3 vase a cate 100 ml si aseaza la baza acestora cate o foaie

3 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Conopida natur gratinata cu usturoi

Conopida natur gratinata cu usturoi

Se rupe conopida buchetele, se spala, se zvanta si se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta in

21 voturi    21 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • nils holgersson

    nils holgersson (Chef de cuisine):

    Eu pregatesc acesta salata, dar de obicei adaug sumac si cumin pentru a-i da un gust mai oriental. O mancare rece, foarte buna si de post, o recomand tuturor amatorilor de specialitati orientale.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 august 2011

    Foarte aromata!***** Eu pun in tabouleh castraveti si foarte mult patrunjel( 2-3 legaturi mari); este foarte decorativa la ocazii.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 31 august 2011

    O reteta simpla si perfecta in orce ocazii. Bravo!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 1plic de gris ptr cuscus
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 200gr de rosioare cherry
  • 1ceapa rosie taiata solzi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 2-3pahare de supa
  • 1/2pahar de frunze de patrunjel si menta taiate.
  • sare-piper la gust

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte aromata!***** Eu pun in tabouleh castraveti si foarte mult patrunjel( 2-3 legaturi mari); este foarte decorativa la ocazii.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Tarta cu spanac si urda