Ppui la fiert ouale in apa cu putin otet. Fierbi laptele si cand da in clocot adaugi malaiul in ploaie, amestecand continuu cu facaletul si lasi sa mai fiarba mamaliga pe foc mic inca 10-15 min.
O iei de pe foc, o rastorni intr-un alt vas si o amesteci cu untul si branza. Dupa ce au fiert si s-au racit ouale, le cureti, le pasezi si le adaugi in compozitia de mamaliga. Presari sare si piper dupa gust, apoi formezi galuste mai mari pe care le asezi pe farfurii si le aduci la masa... Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii