Reteta postata pe: 15 aprilie 2009
Ingrediente
400 g malai, 1 litru de lapte, 100g unt, 300g branza de burduf sau cascaval ras, 4 oua, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Ppui la fiert ouale in apa cu putin otet. Fierbi laptele si cand da in clocot adaugi malaiul in ploaie, amestecand continuu cu facaletul si lasi sa mai fiarba mamaliga pe foc mic inca 10-15 min.
O iei de pe foc, o rastorni intr-un alt vas si o amesteci cu untul si branza. Dupa ce au fiert si s-au racit ouale, le cureti, le pasezi si le adaugi in compozitia de mamaliga. Presari sare si piper dupa gust, apoi formezi galuste mai mari pe care le asezi pe farfurii si le aduci la masa... Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "TACI SI-NGHITE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
*Puneti apa si laptele la fiert împreunã cu putin mãlai si sare; când începe sã fiarbã pune
12 voturi
11 comentarii
40 min
Intr-un vas yena rotund uns cu margarina asezam un strat de mamaliga, unul cu branza de vaci amestecata
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
costy1969 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009
Nu este chiar reteta originala, dar este foarte buna, am sa o incerc.