Taiati pieptul de pui in doua ca sa fiarba mai repede, acoperiti-l cu apa, adaugati dafinul, 1/2 lingurita sare si piperul boabe si fierbeti cca 30 minute.
Scoateti carnea din supa si retineti 1 cana supa. Desfaceti pieptul fasiute.
Intr-o tigaie incingeti 2 linguri ulei, adaugati ceapa si ardeiul tocate marunt, putina sare si caliti pana se inmoaie, amestecand din cand in cand.
Adaugati fasiutele de pui, passata , condimentul mexican si supa de pui. Sarati dupa gust si fierbeti cca 20 minute, pana scade bine de tot sosul.
In acest timp preparati guacamole dupa reteta de aici.
Asamblati tacos in momentul servirii: in fiecare foaie de tortilla prajita asezati cca 2 linguri din carnea de pui pregatita, apoi cca 2 linguri guacamole si la sfarsit 1, 2 lingurite smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii