tagliatele cu ciuperci.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g de tagliatelle (pasta lata)
  • cca 400 g de ciuperci
  • ? de ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 30 g de unt
  • 2 linguri de ulei (preferibil de masline)
  • ? cubulet de supa Knorr
  • patrunjel
  • cascaval parmezan
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se taie in felii, se curata ceapa, usturoiul se taie in bucatele, ca si patrunjelul. Uleiul se incalzeste, se adauga ceapa, usturoiul se sareaza, pipereaza si se calesc pentru 5 minute. Se da focul mai incet, si se adauga 2 linguri de apa, si ? de cubulet de supa Knorr si dupa cca. 10 minute se adauga patrunjelul. Intre timp se fierbe pasta in apa sarata, se strecoara si se adauga la sosul de ciuperci amestecind incet, unde se lasa pentru vreo 2 minute pe foc mic sa se amestece bine gusturile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise