Se curata ciupercile si se taie in felii, se curata ceapa, usturoiul se taie in bucatele, ca si patrunjelul. Uleiul se incalzeste, se adauga ceapa, usturoiul se sareaza, pipereaza si se calesc pentru 5 minute. Se da focul mai incet, si se adauga 2 linguri de apa, si ? de cubulet de supa Knorr si dupa cca. 10 minute se adauga patrunjelul. Intre timp se fierbe pasta in apa sarata, se strecoara si se adauga la sosul de ciuperci amestecind incet, unde se lasa pentru vreo 2 minute pe foc mic sa se amestece bine gusturile.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii