autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Tagliatelle carbonara cu peste afumat

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g tagliatelle (taietei), , 200 g somon afumat taiat cubulete (sau alt peste afumat, dezosat), , 2 galbenusuri proaspete, , 200 ml frisca nebatuta (sau smantana), , 1 lingura ulei de masline, , 1 legatura marar verde, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Taiati mararul mai mare (cu foarfeca). Puneti intr-un castron galbenusurile cu frisca sau smantana si amestecati-le bine. Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti in el cubuletele de somon - la foc mic - amestecand intruna.
Fierbeti taieteii al dente in apa cu sare, scurgeti-i repede, rasturnati-i in castronul cu sosul de ou si frisca sau smantana si amestecati-i imediat. Adaugati somonul prajit, amestecati usor, presarati-i cu marar si piper si serviti-i imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle carbonara cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Tarta cu peste afumat (sprot) si masline

Tarta cu peste afumat (sprot) si masline

Tocam marunt ceapa. Taiem ardeiul in cuburi mici. Maruntim pestele, dar pastram cateva bucati

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Scoici de mare cu Emmentaler

Scoici de mare cu Emmentaler

Intr-o oala se pun vinul si scoicile, la foc viu, iar in 5 minute scoicile se vor deschide. Le scurgem

7 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g tagliatelle (taietei)
  • 200 g somon afumat taiat cubulete (sau alt peste afumat
  • dezosat)
  • 2 galbenusuri proaspete
  • 200 ml frisca nebatuta (sau smantana)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Fitofag prajit