autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Tagliatelle carbonara cu peste afumat

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g tagliatelle (taietei), , 200 g somon afumat taiat cubulete (sau alt peste afumat, dezosat), , 2 galbenusuri proaspete, , 200 ml frisca nebatuta (sau smantana), , 1 lingura ulei de masline, , 1 legatura marar verde, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Taiati mararul mai mare (cu foarfeca). Puneti intr-un castron galbenusurile cu frisca sau smantana si amestecati-le bine. Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti in el cubuletele de somon - la foc mic - amestecand intruna.
Fierbeti taieteii al dente in apa cu sare, scurgeti-i repede, rasturnati-i in castronul cu sosul de ou si frisca sau smantana si amestecati-i imediat. Adaugati somonul prajit, amestecati usor, presarati-i cu marar si piper si serviti-i imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle carbonara cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana

Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana

Se prepara in prealabil varza calita, in cel mai simplu mod: varza proaspata sau murata se toaca

11 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
DORADA LA CUPTOR CU LEGUME

DORADA LA CUPTOR CU LEGUME

Se curata si se spala pestele.Legumele se spala si ele si se taie rondele.Intr-o tava de aragaz se

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g tagliatelle (taietei)
  • 200 g somon afumat taiat cubulete (sau alt peste afumat
  • dezosat)
  • 2 galbenusuri proaspete
  • 200 ml frisca nebatuta (sau smantana)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Papillotes de somon cu praz