autor:

Anonim

» » Aperitive

tagliatelle cu ceapa caramelizata si mustar

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
tagliatelle, unt, ceapa rosie, mustar, otet de mere, patrunjel, usturoi, vin alb, ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incing 150 g de unt si ulei de masline intr-un vas mare, la temperatura mica . Se caleste bine ceapa, 15-20 min amestecand ocazional. Restul de unt se amesteca cu mustarul , otetul de mere si cu patrunjelul . In tigaia cu ceapa se adauga usturoiul si vinul , se lasa sa clocoteasca si se fierb 1-2 min. Se adauga putina apa si se mai fierbe 5-6 min , pana scade sosul, apoi se asezoneaza. Se amesteca cu paste fainoase , apoi si cu amestecul de unt si mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "tagliatelle cu ceapa caramelizata si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tagliatelle cu ceapa caramelizata si mustar

Tagliatelle cu ceapa caramelizata si mustar

1. Incingem 25 gr unt si uleiul de masline intr-o tigaie, la temperatura mica. Adaugam rozmarinul

7 voturi    8 comentarii
1h
Paste si pizza
Risotto cu ceapa verde

Risotto cu ceapa verde

Ceapa verde se curata si se spala, se taie marunt, inclusiv partea verde, apoi se caleste in uleiul

3 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chec aperitiv