autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Taietei cu nuca

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 350 g taietei, , sare, , piper negru proaspat macinat, , 50 g unt, , 50 g samburi de nuca taiati marunt, , 20 g pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb taieteii „al dente” in apa cu sare, se lasa sa se scurga bine, se rastoarna intr-un castron incins si se tin la cald. Intre timp se topeste untul intr-o craticioara si se prajesc in el nuca si pesmetul, pana ce se rumenesc frumos.
Se presara peste taietei, se sareaza, se pipereaza si se servesc imediat.
Un sfat util: Folositi taietei verzi, arata mai bine, si in loc de nuca, incercati eventual cu migdale sau alune.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE

PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE

Intr-un vas mai mare se pune faina,sarea,zaharul,galbenusul si drojdia.(eu am folosit drojdie uscata

20 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Tiramisu ieftin, cu budinca

Tiramisu ieftin, cu budinca

Se prepara budinca de vanilie si cea de ciocolata in vase separate dupa instructiunile de pe plic

13 voturi    9 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 350 g taietei
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 50 g unt
  • 50 g samburi de nuca taiati marunt
  • 20 g pesmet.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chec rotund cu cacao