Se fierb taieteii „al dente” in apa cu sare, se lasa sa se scurga bine, se rastoarna intr-un castron incins si se tin la cald. Intre timp se topeste untul intr-o craticioara si se prajesc in el nuca si pesmetul, pana ce se rumenesc frumos.
Se presara peste taietei, se sareaza, se pipereaza si se servesc imediat.
Un sfat util: Folositi taietei verzi, arata mai bine, si in loc de nuca, incercati eventual cu migdale sau alune.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii