autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Taietei cu nuca

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 350 g taietei, , sare, , piper negru proaspat macinat, , 50 g unt, , 50 g samburi de nuca taiati marunt, , 20 g pesmet.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb taieteii „al dente” in apa cu sare, se lasa sa se scurga bine, se rastoarna intr-un castron incins si se tin la cald. Intre timp se topeste untul intr-o craticioara si se prajesc in el nuca si pesmetul, pana ce se rumenesc frumos.
Se presara peste taietei, se sareaza, se pipereaza si se servesc imediat.
Un sfat util: Folositi taietei verzi, arata mai bine, si in loc de nuca, incercati eventual cu migdale sau alune.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca cu branza

Pasca cu branza

Am pus ingredientele pentru aluat in robotul de bucatarie; dupa omogenizare a rezultat un aluat destul

11 voturi    11 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura cu ness

Prajitura cu ness

Frecam cele 7 galbenusuri cu un praf de sare si cu cele 7 linguri de ulei, punem uleiul ca la maioneza,

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 350 g taietei
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 50 g unt
  • 50 g samburi de nuca taiati marunt
  • 20 g pesmet.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
PRAJITURA CU CAISE