Taietei cu nuca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 350 g taietei,
  • sare,
  • piper negru proaspat macinat,
  • 50 g unt,
  • 50 g samburi de nuca taiati marunt,
  • 20 g pesmet.

Mod de preparare

Se fierb taieteii „al dente” in apa cu sare, se lasa sa se scurga bine, se rastoarna intr-un castron incins si se tin la cald. Intre timp se topeste untul intr-o craticioara si se prajesc in el nuca si pesmetul, pana ce se rumenesc frumos.

Se presara peste taietei, se sareaza, se pipereaza si se servesc imediat.

Un sfat util: Folositi taietei verzi, arata mai bine, si in loc de nuca, incercati eventual cu migdale sau alune.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc