autor:

Ligia Skorka

» » Aperitive

Taietei cu sunca si legume

Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Ingrediente
400 g taietei lati, sare, piper, cateva picaturi de ulei de masline, 1 ceapa, 1 ardei rosu, 300 g sunca slaba, fiarta, 2-3 linguri de unt sau de margarina, 200 g mazare, 50 g verdeata (marar,busuioc,patrunjel), frunze de salata si felii de rosii pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Fierbeti taieteii in apa cu sare si cu ulei de masline, scurgeti-I, treceti-I printr-un jet de apa rece, lasati-I sa se scurga si pastrati-I la indemana.
Curatati ceapa si taiati-o marunt.Taiati ardeiul in doua, indepartati semintele, spalati-I si taiati-l cubulete.Taiati sunca cubulete, incingeti uleiul sau margarina intr-o tigaie si puneti la calit ceapa si ardeiul.
Adaugati cubuletele de sunca si mazarea si inabusiti totul timp de 5 minute.Adaugati taieteii si inabusiti-I un pic.
Asezonati taieteii cu legume cu sare si piper.Adaugati verdeata aleasa, spalata si tocata marunt.
Ornati cu frunze de salata si cu felii de rosii.
Serviti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu sunca si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placintele cu broccoli

Placintele cu broccoli

puneti la fiert varfurile de la broccoli cu putina sare,separat,intr-o alta oala fierbeti cartoful

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci coapte la grill

Ciuperci coapte la grill

Ciupercile se curata,se spala,se scot usor coditele si se tin 5-10 minute in apa cu putin otet

13 voturi    12 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    Interesant si bun cred.

  • Fara foto

    lia , 15 februarie 2010

    deliciosi...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g taietei lati
  • sare
  • piper
  • cateva picaturi de ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 300 g sunca slaba
  • fiarta
  • 2-3 linguri de unt sau de margarina
  • 200 g mazare
  • 50 g verdeata (marar,busuioc,patrunjel)
  • frunze de salata si felii de rosii pentru ornat.

Raporteaza reteta

Retete
de Ligia Skorka
Banana Split

Banana Split

Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei cupe de inghetata(

9 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Cum se prepara Spaghete Carbonara rețeta cu smântână: Se bat ouale şi smantana,

22 voturi    9 comentarii
40 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Interesant si bun cred.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Chiftele de porumb