autor:

Ligia Skorka

» » Aperitive

Taietei cu sunca si legume

Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Ingrediente
400 g taietei lati, sare, piper, cateva picaturi de ulei de masline, 1 ceapa, 1 ardei rosu, 300 g sunca slaba, fiarta, 2-3 linguri de unt sau de margarina, 200 g mazare, 50 g verdeata (marar,busuioc,patrunjel), frunze de salata si felii de rosii pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Fierbeti taieteii in apa cu sare si cu ulei de masline, scurgeti-I, treceti-I printr-un jet de apa rece, lasati-I sa se scurga si pastrati-I la indemana.
Curatati ceapa si taiati-o marunt.Taiati ardeiul in doua, indepartati semintele, spalati-I si taiati-l cubulete.Taiati sunca cubulete, incingeti uleiul sau margarina intr-o tigaie si puneti la calit ceapa si ardeiul.
Adaugati cubuletele de sunca si mazarea si inabusiti totul timp de 5 minute.Adaugati taieteii si inabusiti-I un pic.
Asezonati taieteii cu legume cu sare si piper.Adaugati verdeata aleasa, spalata si tocata marunt.
Ornati cu frunze de salata si cu felii de rosii.
Serviti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu sunca si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Flori de mozzarella cu prosciutto

Flori de mozzarella cu prosciutto

Am preparat aceste „flori” anul trecut, de Crăciun. Voiam să pun un aperitiv diferit pe masă.

7 voturi    13 comentarii
30 min
Aperitive
Vinete prajite

Vinete prajite

Se taie vanata de capete si se feliaza .Se presarea sare peste aceste felii si se lasa las curs pt

7 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    Interesant si bun cred.

  • Fara foto

    lia , 15 februarie 2010

    deliciosi...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g taietei lati
  • sare
  • piper
  • cateva picaturi de ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 300 g sunca slaba
  • fiarta
  • 2-3 linguri de unt sau de margarina
  • 200 g mazare
  • 50 g verdeata (marar,busuioc,patrunjel)
  • frunze de salata si felii de rosii pentru ornat.

Raporteaza reteta

Retete
de Ligia Skorka
Banana Split

Banana Split

Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei cupe de inghetata(

9 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Cum se prepara Spaghete Carbonara rețeta cu smântână: Se bat ouale şi smantana,

18 voturi    9 comentarii
40 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Interesant si bun cred.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Clatite cu vinete (de post)