autor:

Ligia Skorka

» » Aperitive

Taietei cu sunca si legume

Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Ingrediente
400 g taietei lati, sare, piper, cateva picaturi de ulei de masline, 1 ceapa, 1 ardei rosu, 300 g sunca slaba, fiarta, 2-3 linguri de unt sau de margarina, 200 g mazare, 50 g verdeata (marar,busuioc,patrunjel), frunze de salata si felii de rosii pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Fierbeti taieteii in apa cu sare si cu ulei de masline, scurgeti-I, treceti-I printr-un jet de apa rece, lasati-I sa se scurga si pastrati-I la indemana.
Curatati ceapa si taiati-o marunt.Taiati ardeiul in doua, indepartati semintele, spalati-I si taiati-l cubulete.Taiati sunca cubulete, incingeti uleiul sau margarina intr-o tigaie si puneti la calit ceapa si ardeiul.
Adaugati cubuletele de sunca si mazarea si inabusiti totul timp de 5 minute.Adaugati taieteii si inabusiti-I un pic.
Asezonati taieteii cu legume cu sare si piper.Adaugati verdeata aleasa, spalata si tocata marunt.
Ornati cu frunze de salata si cu felii de rosii.
Serviti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu sunca si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Aperitive cu masline verzi

Aperitive cu masline verzi

Intr-un vas se cerne faina, se adauga sarea iaurtul si margarina si se amesteca bine pina cind se

11 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive
Pate de casa

Pate de casa

Un mic dejun sanatos ce se poate servi alaturi de un ceai sau suc de mere. Mod de preparare: Se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    Interesant si bun cred.

  • Fara foto

    lia , 15 februarie 2010

    deliciosi...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g taietei lati
  • sare
  • piper
  • cateva picaturi de ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 300 g sunca slaba
  • fiarta
  • 2-3 linguri de unt sau de margarina
  • 200 g mazare
  • 50 g verdeata (marar,busuioc,patrunjel)
  • frunze de salata si felii de rosii pentru ornat.

Raporteaza reteta

Retete
de Ligia Skorka
Banana Split

Banana Split

Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei cupe de inghetata(

9 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne
Spaghete Carbonara

Spaghete Carbonara

Se bat ouale şi smantana, impreuna cu un varf de cutit de sare. Se incalzeste uleiul si se adauga

18 voturi    9 comentarii
40 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Interesant si bun cred.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pastã de brânzã cu ierburi aromate