autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Taietei cu sunca

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g taietei, , sare, , 6 bulbi de praz, , 1 catel de usturoi, , 1 lingura ulei de masline, , 2 linguri otet, , piper macinat mai mare, , 1/2 lingurita cimbru uscat, , 200 ml smantana, , 50 g sunca sau jambon, , 2 linguri capere, , 10 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb taieteii al dente in apa cu sare.
Se spala bulbii de praz si se taie bucati. Se curata usturoiul.
Se incinge uleiul intr-o tigaie de teflon si se caleste prazul circa 2 minute, amestecand intruna. Se adauga usturoiul presat, se sting cu otet si se lasa putin sa fiarba. Se sareaza, se pipereaza, se incorporeaza cimbrul si se mai fierb inca aproximativ 3 minute.
Se taie sunca fasii late si se introduce in sosul de praz si usturoi, impreuna cu caperele si cu untul. Se condimenteaza si se amesteca cu taieteii fierti si scursi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Coproductie de Mititei

Coproductie de Mititei

Mod de preparare: Carnea se curata, se spala, se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se

19 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Mini baghete umplute cu piept de pui si broccoli

Mini baghete umplute cu piept de pui si broccoli

Fierbem cateva minute broccoli,apoi il lasam intr-o strecuratoare. Taiem pieptul de pui in fasii

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 150 g taietei
  • sare
  • 6 bulbi de praz
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri otet
  • piper macinat mai mare
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 200 ml smantana
  • 50 g sunca sau jambon
  • 2 linguri capere
  • 10 g unt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pernite cu sunca si masline