Taietei cu varza(reteta de post)

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza mica,
  • 1ceapa mica,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • boia dulce (dupa gust),
  • sare,
  • piper,
  • boia iute,
  • paste (tagliatelle,spirale etc.),
  • ulei,
  • pasta de tomate

Mod de preparare

Se toaca varza fideluta,se freaca cu un praf de sare si se pune la calit in putin ulei, cu ceapa taiata foarte marunt (eventual data pe razatoare) si cu usturoiul zdrobit. Adaug dupa gust condimente (pasta de rosii, boia dulce sau iute, piper). Pastele se fierb (dupa indicatiile de pe ambalaj), se scurg si se adauga peste varza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor