Se toaca varza fideluta,se freaca cu un praf de sare si se pune la calit in putin ulei, cu ceapa taiata foarte marunt (eventual data pe razatoare) si cu usturoiul zdrobit. Adaug dupa gust condimente (pasta de rosii, boia dulce sau iute, piper). Pastele se fierb (dupa indicatiile de pe ambalaj), se scurg si se adauga peste varza.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii